Nie możemy się doczekać, aby przyrządzić dla was nowe dania łączące wspaniałe wiosenne smaki! Sprawdźcie poniżej, co możecie zamówić z dań tej wiosny.
Zupa z zielonego groszku to delikatna konsystencja kremu połączona z soczystym smakiem groszku. Dodatek mięty z pewnością orzeźwi wasze podniebienia. Proponujemy wam także zieloną sałatkę z soczystym gravlaxem, pomidorkami cherry, prażonymi pestkami słonecznika oraz sosem cytrynowym.
Przygotowaliśmy dla Was trzy dania główne, które łączą klasykę z powiewem wiosny! Danie gospodarza to jajka sadzone z wurstem nadwiślańskim z ziemniakami i mizerią. Proste, polskie i smakowite! Druga propozycja to jarskie gołąbki z kaszą jęczmienną polane sosem żurkowym. Do tego chrupiąca surówka z białej kapusty. Trzecie danie inspirowane włoską wiosną – makaron tagiatelle z suszonymi pomidorami i szpinakiem. Doprawione masłem czosnkowym i sosem alfredo.
A co do picia? Pobudzająca lemoniada cytrynowo – pomarańczowa albo czekoladowe frappe.
Z kim przywitamy wiosnę w restauracji? Zapraszamy gorąco!