Dania główne
-
PIECZEŃ Z KARKÓWKI 43 zł
w sosie grzybowym 230 g/ kaszotto gryczane 240 g/ buraki zasmażane 120 g / 1,7,11 /
-
FILET DROBIOWY 44 zł
nadziewany suszonym pomidorem 20 g, kaparami 15 g i mozzarellą 20 g/ kuskus z warzywami 200 g / 1,7 /
-
PIERŚ Z KACZKI 58 zł
w glazurze miodowo – pomarańczowej 60 g/ kopytka smażone na palonym maśle 200 g/ buraczki 150 g / 1,7 /
-
SCHABOWY SZEFA KUCHNI 42 zł
ziemniaki gratin 150 g/ surówka z kapusty 150 g / 1,3,7,8 /
-
RĘCZNIE LEPIONE PIEROGI Z ZIEMNIAKAMI 29 zł
z cebulką 15 g/ twarogiem 25 g/ polane okrasą 60 g/ kapusta zasmażana 150 g - 5 sztuk / 1,3,7 /
-
RĘCZNIE LEPIONE PIEROGI Z MIĘSEM Z KARKÓWKI 32 zł
polane okrasą 50 g/ kapusta zasmażana 150 g - 5 sztuk / 1,3 /
-
KLAPACZE KUJAWSKIE 29 zł
(placki ziemniaczane) 220 g szpinak 150 g/ ser camembert 90 g - 4 sztuki / 1,3,7,8 /
-
PIECZONY W ZIOŁACH FILET Z ŁOSOSIA 63 zł
sos koperkowy na białym winie 60 g/ szpinak z masłem i czosnkiem 150 g/ ziemniaki gratin 150 g / 1,4,7 /